Creme colorante


O gama copleta de servicii de colorare avand la baza ultimele tehnici.


CREMA COLORANTA MAXIMA

Crema coloranta profesionala bazata pe o tehnologie inovatoare care prelungeste culoarea, protejand si restructurand fibra capilara. Formula sa este imbogatita cu Creatina, ce dezvolta o actiune reparatoare si protectoare si cu Ceramide care fixeaza pigmentul in profunzime si reface fibra capilara. Este un produs nou ce garanteaza maxima rezistenta a culorii, stralucire, uniformitate, siguranta in obtinerea culorii dorite si o acoperire perfecta a firelor albe.Crema coloranta MAXIMA asigura elasticitate si pieptenabilitate parului. Gama are o selectie exclusiva de nuante intense si stralucitoare.
Gama: 65 nuante
Raport de amestecare cu oxidantul: 1+1,5
Flacon: tub 100 ml

Vezi nuantele:


Naturale

Cenusii

Aurii

Aramii

Rosu Intens

Mahon

Irise

Chihlimbar

Mediteraniene/
Ciocolatiu


Maronii reci

Nisipiu

Foarte deschise


REVECOLOR

Crema coloranta semipermanenta,ton pe ton, fara amoniac,cu aloe vera,da parului reflexe intense si stralucitoare de lunga durata .Acopera perfect firele albe, dand parului o nuanta naturala. Formula sa este imbogatita cu Aloe Vera, are proprietati hidratante, lasand parul sanatos, moale si stralucitor.Este ideala pentru toate tipurile de par, reimprospateaza culoarea naturala sau nuanta vopsita foarte rapid si uniform.Are un parfum de fructe foarte placut.
Raport de amestecare cu emulsia REVECOLOR:1+2
Flacon: tub 100 ml
NOU: Nuantele Negru albastrui,Ciocolata, Caramel, Blond deschis argintiu!
Vezi nuantele:
Naturale

Aurii

Aramii

RoscatCREMA COLORANTA VITAL

Crema coloranta formulata cu extracte vegetale si proteine de matase actioneaza respectand sanatatea pielii capului. Ofera o gama intraga de nuante pentru a obtine o culoare stralucitoare, uniforma si de durata . Garanteaza o totala acoperire a firelor albe si asigura obtinerea rezultatului dorit chiar si in cazurile cele mai dificile.
Gama: 71 nuante
Raport de amestecare cu oxidantul: 1+1,5
Flacon: tub 100 ml

Vezi nuantele de vopsele:
Naturale

Cenusii

Bej

Biondissimi

Maronii/Aurii

Aurii/Aramii

Rosu Tizian

Mahon/Irise

Foarte deschise

CREATIVE COLORS

Pigmenti puri pentru a crea mese colorate,nuante extreme si efecte partiale ultra-intense,rezistente si stralucitoare,fara decolorare preliminara. Un produs unic, ce deschide pana la 4 tonuri si coloreaza in doar 15 minute.Se aplica si pe par natural sau vopsit, este ideal pentru nuante cu baza inchise. Sunt imbogatiti cu agenti speciali conditionatori, pastrand astfel stralucirea parului.
Gama: 4 nuante: Rosu Fiamma, Amaranto, Rame si Violino
Raportul de amestecare cu oxidantul:1+1,5
Flacon: tub 100ml

Vezi Catalog nuante


CEP srl
Bd. IULIU MANIU nr 22 TIMISOARA

Tel/Fax 0256-457789

Home