SHAMPOO

Hair-Loss_Shampoo_web

Şampon tratament cu acţiune intensivă împotriva căderii părului 

Şampon tratament cu acţiune intensivă împotriva căderii părului pe bază de tricopeptide specifice, provitamina B5 şi extracte naturale de capsicum arnică de munte.Favorizeaza microcirculatia la nivelul pielii,revitalizand astfel bulbul pilifer si combate actiunea enzimei 5-α-redusa, una din principalele cauze ale caderii parului.Are o actiune tonica si dermopurificanta.  De folosit împreună cu Vitalker Hair Lotion sau Hair Serum.

.

Ambalaj:
flacon 250 ml

HAIR LOTION

Hair-Lotion_Lozione_web

Loţiune tratament cu acţiune intensivă, coadiuvantă anticădere, având la bază o formulă exclusivă.

Loţiune tratament cu acţiune intensivă, coadiuvantă anticădere, având la bază o formulă exclusivă ce conţine: tricopeptide specifice, provitamina B5 şi extracte naturale de Capsicum şi Arnică de munte. Oferă aportul energetic necesar creşterii sănătoase a firului de păr şi previne căderea acestuia. Are o acţiune revitalizantă eficientă asupra bulbului pilifer, stimulând vasodilataţia locală şi favorizând restabilirea microcirculaţiei. Are proprietăţi antiinflamatorii şi antibacteriene. Rezultat: combate acţiunea enzimei 5-alfa redusă, unul dintre responsabilii care duc la atrofierea bulbului pilifer şi cauzează căderea prematură a firului de păr.

Ambalaj:
cutie de 12 fiole monodoza de 10 ml

HAIR SERUM

Hair-Loss_Siero_web

Lotiune tratament impotriva caderii parului.
Serumul VITALKER combate caderea firului de par datorita formulei sale ce are la baza tricopeptide specifice,provitamina B5 si extracte naturale de Capsicum si Arnica.Aceasta lotiune poate fi folosita pentru a mentine rezultatele obtinute prin aplicarea fiolelor VITALKER sau pentru prevenirea caderii parului.Ajuta la recuperarea echilibrului fiziologic al scalpului si la obtinerea aportului energetic necesar unei cresteri sanatoase a firelor de par si prevenirii caderii acestora. Stimuleaza microcirculatia la nivelul pielii,revitalizand bulbul pilifer si combate actiunea enzimei 5-α-redusa, una dintre principalele cauze ale caderii parului. Ideala si pentru a combate caderea parului asociata pielii sensibile.

Ambalaj:
flacon 100 ml

SHAMPOO

Dandruff_Shampoo_web

Sampon tratament cu actiune intensiva antimatreata.
Samponul tratament cu actiune intensiva antimatreata contine Piroctone Olamine si extracte naturale de Salvie si Lichen Islandez. Elimina matreata uscata sau grasa (metoda Dandruff Scoring System) si previne formarea acesteia. Favorizeaza normalizarea starii scalpului , combate proliferarea bacterica si ingrasarea pielii capului. A se folosi impreuna cu Vitalker Hair Lotion sau Hair Serum.

Ambalaj:
flacon de 250 ml

HAIR LOTION

Dandruff_Lozione_web

Lotiune tratament cu actiune intensiva impotriva matretii.
Formula sa contine substante active si extracte naturale care favorizeaza disparitia matretii uscate sau grase (metoda Dandruff Scoring System).  Piroctone Olamine favorizeaza normalizarea pielii capului si elimina matreata uscata sau grasa. Extractul de Lichen Islandez inhiba  proliferarea lui Pytirosporum Ovale, unul din micro-organismele responsabile pentru aparitia matretii ; extractul de Salvie are proprietati antiseptice si antinflamatorii. Stimuleaza cheratinizarea completa a scalpului,combate ingrasarea pielii capului avand grija de invelisul hidrolipidic al acesteia si combate pruritul.

Ambalaj:
cutie de 12 fiole monodosa de 10 ml

HAIR SERUM

Dandruff_Siero_web

Lotiune tratament impotriva matretii,substantele active din compozitia sa ajuta in prevenirea aparitiei matretii si la mentinerea unui scalp sanatos.
Lotiune tratament impotriva matretii,formula sa are la baza un concentrat de substante active, Piroctone Olamine si extracte naturale de Lichen Islandez si de Salvie. Favorizeaza normalizarea pielii capului ,eliminand matreata grasa sau uscata (metoda Dandruff Scoring System). Inhiba  proliferarea lui Pytirosporum Ovale, unul dintre micro-organismele responsabile de formarea matretii; are proprietáti antiseptice si  antinflamatorii. Stimuleaza cheratinizarea completa a scalpului,combate ingrasarea pielii capului avand grija de invelisul hidrolipidic al acesteia si are o actiune calmanta a pruritului.

Ambalaj:
flacon 100 ml

SHAMPOO

Dandruff_Shampoo_web

Sampon tratament cu actiune normalizanta si dermopurificanta.
Sampon tratament cu actiune normalizanta si dermopurificanta ce are la baza substante active care moduleaza secretia de sebum si extracte naturale de Eucalipt si Urzica.Are o actiune eficienta de combatere a ingrasarii parului. De asemenea combate enzima 5-α-redusa, una dintre principalele cauze a ingrasarii parului si a caderii acestuia.

Ambalaj:
flacon 250 ml