KERATIN SHAMPOO

Shampoo nutri-lisciante

SUBLISS_NUTRILISS_maschera

Este primul pas in transformarea parului cret si despicat intr-un par intins, matasos si luminos. Formula extra delicata fara Sulfati, Saruri , DEA si parabeni. Cu ajutorul cheratinei lasa parul intins si disciplinat, reda luminozitatea si hidrateaza. 

Ajuta la mentinerea pentru un timp mai indelungat al efectelor cosmetice obtinute in urma tratamentelor profesionale de intindere a parului, respectand firul de par tratat chimic si pastreaza culoarea. Firele de par raman revitalizate, stralucitoare si usor de pieptanat.

Ambalaj:
flacon 250 ml

KERATIN MASK

Maschera nutri-lisciante

SUBLISS_NUTRILISS_shampoo

Masca intensiva fara Parabeni cu textura lejera pe baza de Cheratina ce hraneste si restructureaza fibra capilara, lasand-o vizibil intinsa.
Este indicata pentru reducerea volumului nedorit al parului cret sau rebel. Lasa parul intins, usor de pieptanat si matasos la atingere. Are o formula inovativa care o face ideala pentru orice tip de par si permite modularea actiunii de intindere si revitalizare a firului de par prin ajustarea timpului de actiune si a utilizarii unei surse de caldura. Este ideala pentru a mentine in timp rezultatele obtinute prin aplicarea oricarui tratament de intindere a parului, regenereaza parul care a suferit tratamente chimice, lasandu-l sanatos, disciplinat si luminos.

Ambalaj:
flacon 250 ml

KERATIN SPRAY

Ristrutturante Protettivo

SUBLISS_NUTRILISS_spray

Un spray esential care completeaza tratamentul de intindere si ingrijire a parului. Regenereaza si intareste fibra capilara, reparand cuticula distrusa si echilibrand porozitatea de la radacina pana la varfuri. 

Continutul ridicat de Cheratina are un efect reparator care repara fibra capilara, lasand parul disciplinat, matasos, luminos, corect hidratat, sanatos si elastic. Elimina efectul de despicat,protejeaza de umiditate si de tratamentele de coafare. Fundamental inainte de folosirea placii ceramice deoarece caldura permite proteinelor de Cheratina sa adere in mod stabil la structura firului de par, avand astfel un efect reconstructiv care dureaza in timp.

Ambalaj:
flacon 75 ml